Pizza

 

ناپولیتان (ناپلی)

0.00 تومان

این پیتزا با خمیر نازک و لبه‌های پفکی معروف است و ریشه در ناپل ایتالیا دارد. مواد اصلی شامل سس گوجه فرنگی ساده، پنیر موتزارلا فرش (تازه)، روغن زیتون و برگ‌های تازه ریحان است. ناپولیتان برای طعم خالص و سادگی‌اش محبوب است.

نیویورک استایل

0.00 تومان

این پیتزا با خمیری نازک اما با لبه‌هایی کمی ضخیم‌تر شناخته می‌شود. آن را معمولاً با دست می‌خورند و با سس گوجه فرنگی و پنیر موتزارلا تهیه می‌شود. این سبک پیتزا برای طعم غنی و قابلیت انعطاف‌پذیری‌اش شهرت دارد.

شیکاگو دیپ دیش

0.00 تومان

این پیتزا با خمیری بسیار ضخیم که در قالب عمیق پخته می‌شود، متمایز است. دارای لایه‌های زیادی از پنیر، گوشت، سبزیجات و سس گوجه فرنگی است و بیشتر شبیه یک پای است تا پیتزا

سیسیلیان استایل

0.00 تومان

 پیتزای سیسیلی با شکل مربعی و خمیر ضخیم‌تر خود معروف است. این سبک معمولاً با سس گوجه فرنگی، پنیر و انواع مواد دیگر مانند گوشت و سبزیجات پخته می‌شود.

پیتزا با خمیر ترد (Thin Crust)

0.00 تومان

این سبک پیتزا با خمیری بسیار نازک و ترد تهیه می‌شود. معمولاً با مواد کمتر و طعم‌های ساده‌تر تهیه می‌شود

مارگاریتا

0.00 تومان

 این پیتزای ساده و کلاسیک با سس گوجه فرنگی، پنیر موتزارلا و ریحان تهیه می‌شود.

پپرونی

0.00 تومان

لایه‌ای از پپرونی (نوعی سوسیس ایتالیایی) و پنیر موتزارلا تهیه می‌شود. این پیتزا برای طعم تند و لذیذ خود شناخته شده است

چهار پنیر

0.00 تومان

پیتزای چهار پنیر با ترکیبی از چهار نوع پنیر مختلف مانند موتزارلا، پارمزان، گورگونزولا و ریکوتا تهیه می‌شود